De hele stad in uw broekzak met de stadsapp : http://www.herentals.be/stadsapp

De stad stelt op 25 april haar gloednieuwe stadsapp voor. Met de stadsapp hebt u de hele stad in uw broekzak. Zo hebt u altijd een rechtstreekse lijn met het stadsbestuur.

U kunt via de app een melding sturen, een afspraak maken of een document opvragen. Natuurlijk kunt u ook de UiT-agenda raadplegen en het belangrijkste nieuws raadplegen. Dat gaat dan vooral over wegomleidingen, onverwachte verkeerssituaties of andere dringende zaken. Ook voor crisiscommunicatie wordt de app ingeschakeld.

Heel bijzonder aan de stadsapp is dat ook verenigingen en handelaars pagina’s kunnen aanmaken. Zo maken ze hun eigen app binnen de stadsapp. Ze kunnen contactgegevens, openingsuren en andere belangrijke info bekend maken. Bovendien kunnen ze berichten naar hun eigen volgers sturen. Zo weet u dadelijk welke aanbieding uw favoriete handelaar deze week in petto heeft.

Bent u een handelaar of een vereniging en wenst u ook deel te nemen, dan kunt u uw app aanvragen via www.herentals.be/stadsapp.

De stadsapp is gratis te downloaden in de App Store of in Google Play.

Meer informatie: http://www.herentals.be/stadsapp