City Beer Golf met nieuwe formule

Herentals | Kempen regio | Neteland 27.12.2017 Door: Herman Gezelle

City Golf lanceert een nieuwe formule in Herentals. Tijdens een ontspannend partijtje golf in de binnenstad krijgen de spelers de gelegenheid om 3 streekbieren te proeven op 3 verschillende locaties.

City Golf werd in Herentals gelanceerd in 2015. In 2017 namen 313 ‘golfers’ deel. Tijdens deze populaire doe-activiteit neemt een enthousiaste begeleider een groep bezoekers mee op een originele stadswandeling langs de mooiste plaatsen van de stad.

Door op verschillende locaties stadsgolf te spelen, leren de bezoekers Herentals op een leuke manier kennen.
City Beer Golf is een uitbreiding op het gewone City Golf. Waar voorheen beleven en ontdekken centraal stond, komt er nu ook proeven bij. Bij City Beer Golf speelt u vier holes stadsgolf en geniet u van drie heerlijke streekbieren in zorgvuldig uitgekozen horecazaken.

Wilt u uw smaakpapillen nog meer prikkelen, kies dan voor City Beer and Chocolate Golf. Elk streekbier wordt gecombineerd met een degustatie van chocolade, soms met een bijhorende smaak en soms met een contrasterende smaak.

U kunt een tour boeken voor groepen vanaf acht personen. Voor City Beer Golf betaalt u 25 euro per persoon, voor City Beer and Chocolate Golf 28,50 euro per persoon.

Meer informatie: www.citybeergolf.be, info@citybeergolf.be (pb)

Foto’s Johan Temmerman/ NNieuws.

bron : https://nnieuws.be/artikel/city-beer-golf-met-nieuwe-formule